Uw partner in las- en constructiewerken, te Oud Gastel

Bij Schetters Las- en Constructiewerken bieden we diverse producten, services en/ of totale ontzorging aan onze opdrachtgevers. S.L.C. is actief in verschillende branches; de bouwsector, industrie, carrosseriebouw, machinebouw & de offshore. In elke branche en voor ieder probleem denken we met u mee om tot een praktische oplossing te komen. Van tekenwerk tot productie, van conservering tot montage. 

 

                                                         We zijn graag úw betrouwbare partner, van concept tot realisatie!

diverse staalconstructies

Staalconstructies voor woningbouw en utiliteitsbouw

De staalconstructie of een staalskelet is de basis voor woning- en utiliteitsbouw. Wij hebben al het staal in huis om ervoor te zorgen dat je binnen de kortste keren een (stalen) dak boven je hoofd hebt. 

steigers voor ieder bouwproject

Vluchtsteigers, leuningwerk en ladders

Wil je steigers of leuningen neerzetten bij een bouwproject? Stalen ladders installeren? Wij leveren ze snel en zorgen voor meer veiligheid op de werkvloer.

verankering voor betonconstructies

Ankerwerk en hulpconstructies voor betonbouw

Wil je er zeker van zijn dat jouw betonconstructie stevig is verankerd? Wij hebben verschillende hulpconstructies en ankerwerken in ons productassortiment.

hekken en balustrades

Hekwerken en borstwerings- steunen

Hekken of balustrades aanleggen? Wat past bij de rest van de woning qua stijl? Wij gaan samen met jou om de tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken.

trappenhuis snel geïnstalleerd

Trappenhuizen, trappen en bordessen

Laat alles op het gebied van trappen over aan Schetters Las- en Constructiebedrijf. We zorgen ervoor dat alles stevig en netjes wordt geïnstalleerd.

luifels en overkappingen

Luifels en overkappingen

Met een overkapping of luifel creëer je zo een tweede woonkamer. Het kan een verlenging zijn van de begane grond of een extra schuur- of opslagruimte. Schetters Las- en Constructiebedrijf gaat met jouw wensen aan de slag en zorgt bijvoorbeeld voor een overdekt terras waar je deze zomer heerlijk kunt dineren.

op maat gemaakte privacyschermen

Privacyschermen

Wil je balkons met aluminium privacyschermen uitrusten? Wij hebben privacyschermen in vele verschillende soorten materialen en kleuren.

bakken voor graafmachine

Bakken en andere uitrustingen voor grondverzetmachines

Wanneer er snel grote hoeveelheden grond moeten worden verplaatst, hebben wij verschillende maten bakken voor bijvoorbeeld graafmachines.

Landbouw- mechanisatie voor de opbouw van landbouwproducten

Intern transport en logistieke oplossingen

Maatwerkproducten en constructies

Carosseriebouw voor vrachtwagens

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de diverse lasconstructies van Schetters Las- en Constructiebedrijf in Oud Gastel.